Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Visa, Mastercard, Maestro, American Express και DINERS  (πιστωτική / χρεωστική) κάρτα σας, κατά την online παραγγελία σας με ασφάλεια, μέσω των πιο σύγχρονων πρωτοκόλλων ασφαλείας υψηλής κρυπτογράφησης.

ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ: Εξοφλείτε το αντίτιμο κατά την παραλαβή της  παραγγελίας σας, στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρίας, με μια μικρή επιβάρυνση (Αντικαταβολή με μετρητά: 2,5 €). Ισχύει για αγορές μέχρι του ποσού των 1500€ με απόδειξη λιανικής πώλησης ή των 500€ για έκδοση τιμολογίου.

Με ΜΕΤΡΗΤΑ ή ΧΡΗΣΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ / ΧΡΕΩΣΤΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ στο φυσικό μας κατάστημα (Ισχύουν οι νόμοι και οι περιοριστικές διατάξεις στην κίνηση κεφαλαίων, καθώς απαραίτητη είναι και η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας για την χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας).

ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ή E-BANKING: Για την εξόφληση της παραγγελίας σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μεταφορά των χρημάτων μέσω e-banking μπορείτε να επιλέξετε τον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό, όπου στην αιτιολογία της κατάθεσης παρακαλούμε αναγράψτε τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας:

ALPHA BANK: IBAN GR5601401010101002320023000

Δικαιούχος εμφανίζεται η 6Π6 ΙΚΕ.