Πληροφορίες Αποστολής

Μπορείτε να επιλέξετε από τους παρακάτω τρόπους παραλαβής της παραγγελίας σας:

Αποστολή και Παραλαβή στο Χώρο σας με μεταφορική εταιρία – courier  με μια μικρή επιβάρυνση.

Παραλαβή από το Κατάστημα (Click Away) (Οδυσσέως 16-18 Πάροδος 3 Παλαιό Φάληρο) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες χωρίς καμία επιβάρυνση (Δευτέρα – Πέμπτη από τις 9.30 έως και τις 16,30 Παρασκευή από τις 9,30 έως και τις 14,30). Παρακαλούμε κατά την προσέλευσή σας να έχετε μαζί τον αριθμό της παραγγελίας σας.

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ: Η επεξεργασία των παραγγελιών, η συλλογή και η αποστολή των προϊόντων γίνονται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) έως τις 13.30 (Παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 13.30 εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα). Οι Παραδόσεις την επόμενη εργάσιμη ημέρα για αγορές αξίας έως 100€ επιβαρύνονται με 3,0€. Για αγορές άνω των 100€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Ανεξαρτήτως των παραπάνω περιπτώσεων, Παραδόσεις προς προορισμούς εκτός ορίων των πόλεων (δυσπρόσιτες περιοχές που καθορίζονται από την μεταφορική εταιρία) επιβαρύνονται επιπλέον με 4,5€ και χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμων ημερών.

Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται τις επίσημες αργίες καθώς και τα Σαββατοκύριακα εκτός και αν ορίζεται διαφορετικά*.

* Παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης και το Σάββατο με έξτρα επιβάρυνση 2,5 € εφόσον ζητηθεί στα σχόλια της παραγγελίας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Θα πρέπει κατά την παραλαβή της παραγγελίας, να κάνετε σχολαστικό έλεγχο της κατάστασης του προϊόντος και της συσκευασίας του ώστε να εντοπιστεί τυχόν πρόβλημα που δημιουργήθηκε κατά την μεταφορά. Στην περίπτωση αυτή μην προχωρήσετε στην παραλαβή του προϊόντος αλλά επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

ΙΣΧΥΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: Οι παραγγελίες παραμένουν σε ισχύ και διαθέσιμες για παράδοση έως και το πέρας των 4 εργάσιμων ημερών από την καταχώρισή τους. Στην περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας λόγω μη προσέλευσης για παραλαβή του προϊόντος, οι παραγγελίες θα ακυρώνονται.